(FOTO) UŽAS NA EVRU: Posle Eriksena fudbaler Belgije ZAVRŠIO U BOLNICI, operacija trajala šest sati!

Autor:

Sport

17.06.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Belgije Timoti Kastanj se sudario sa Dalejom Kuzjaevom u meču Rusije i Belgije i morao da izađe sa terena, a posledice su zamalo bile katastrofalne!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Timoti Kastanj

Nakon što je Kristijan Eriksen kolabirao na terenu i na sledećem meču na Evru smo videli strašan prizor. 

Kastanj je doživeo tešku povredu očne duplje, odmah na terenu se videlo da je problem ozbiljan jer je fudbaler Lestera krvario. 

Tek sada se otkrilo koliko je stašan ishod bio blizu. Kastanj se u bolnici oporavlja posle operacije koja je trajala punih šest sati, a lekari su otkrili da je udarac mogao da bude i zvaničan kraj karijere za Kastanja. 

 

 

Operacija je obavljena u sredu od 15 do 21 čas, a da je udarac Kuzjaeva u duelu došao samo tri centimetra više, to bi bilo to, Kastanj ne bi više mogao da igra fudbal jer bi umesto očne duplje direktno stradalo oko. 

Sada Kastanja čeka bar osam nedelja mirovanja i verovatno neće biti spreman ni za početak Premijer lige naredne sezone. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera

17.06.2021 16:54

Zao mi je coveka, ali posle ucestalih dogadjanja treba da se pitamo dal nam Bog nesto porucuje ? Dok unistavaju covecanstvo sa kemtrejlsima, gmo hranom, otvrovanim vodama, dotle ljudi pikaju lopte i uzivaju u gledanju !