ČEDA JOVANOVIĆ ŠOKIRAN: Nisam dobio nikakvu prijavu, ispade da sam gori od BELIVUKA!

Autor: Republika

Vesti

16.06.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da nije dobio krivičnu prijavu Trećeg javnog tužilaštva zbog slučaja ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Čedomir Jovanović

- Nisam dobio nikakvu prijavu, ali ne sumnjam da je vest po pravilu tačna, pošto tužilaštvo u Srbiji funkcioniše na takav način - kazao je Jovanović za B92.net .

- Mogu 100 prijava da podnesu, ali nikada neću žrtvovati mir svoje porodice. A njima je mnogo lakše da budu sluge crnogorskih klanova, nego da se isprave na noge i poštuju zakone ove zemlje - poručio je on.

Kako dodaje, kao što nije do sada pravio kompromise, neće ni po pitanju ovog slučaja.

- Kad sam pročitao krivičnu prijavu po srpskim medijima, pomislio sam da sam ja gori od Belivuka i Saleta Mutavog - navodi on.

Jovanović je napomenuo da ne želi da prećuti svoju odgovornost za događaj koji se desio ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, u blizini zgrade u kojoj stanuje.

- Te sedmice sam tri puta zvao policiju, ja sa "Hijenama" ne želim da živim ni da se pravim lud. Zna se ko ubija po Novom Beogradu - dodao je Jovanović.

Kako je napomenuo, tek će se pričati i tek će se boriti.

Podsetimo, Jovanović je 2. juna napravio incident posle kog je priveden u stanicu policije. On je, kako se sumnja, posle kraće svađe u jednom lokalu ciglom razbio izlog drugog, a potom napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu.

Komentari (0)

Loading