VUČIĆ NAS JE UČINIO PONOSNIM HRABRIM I ODMERENIM GOVOROM: Ministar Vulin prokomentarisao predsednikovo obraćanje u UN

Autor: Republika

Vesti

09.06.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija govorio u ime svih Srba kao predsednik svih Srba. Rekao je istinu o stradanju našeg naroda, ali i licemerju onih koji o Srbima sude, izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vučić

- Bilo je mučno slušati kako oni koji se nikada nisu pokajali za Jasenovac pričaju o kažnjavanju ratnih zločina ili da oni koji su za građansku Bosnu prave od Srba genocidan narod. Bilo je tužno slušati kako ambasadori zemalja koje su razorile Jugoslaviju, bombardovale i Republiku Srpsku i Srbiju i nikada za to nisu odgovarale, govore o miru i pravdi, o potrebi poštovanja rezolucija UN i nepovredivosti granica. Predsednik Vučić nas je učinio ponosnim svojim hrabrim i odmerenim govorom sa kojim se nije moglo polemisati - kazao je Vulin.

Oni su držali govore, dodao je, naš predsednik im je održao lekciju, i ne samo lekciju iz istorije već lekciju o ljudskom dostojanstvu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Markoni

09.06.2021 15:15

Ja se ponosim sto sam srbin.

Julija

09.06.2021 20:37

Vucic je odlican sagovornik i uvek ce braniti interes Srbije.

Jelena

09.06.2021 21:00

UN je ovim pokazao veliko postovanje prema nasem predsedniku, jer se i mimo svih protokola obratio javnosti na sednici. Ovim se treba ponositi.