VUČIĆ NAS JE UČINIO PONOSNIM HRABRIM I ODMERENIM GOVOROM: Ministar Vulin prokomentarisao predsednikovo obraćanje u UN

Autor: Republika

Vesti

09.06.2021

15:25

Predsednik Vučić je na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija govorio u ime svih Srba kao predsednik svih Srba. Rekao je istinu o stradanju našeg naroda, ali i licemerju onih koji o Srbima sude, izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin.

MUP Srbije
Aleksandar Vučić

- Bilo je mučno slušati kako oni koji se nikada nisu pokajali za Jasenovac pričaju o kažnjavanju ratnih zločina ili da oni koji su za građansku Bosnu prave od Srba genocidan narod. Bilo je tužno slušati kako ambasadori zemalja koje su razorile Jugoslaviju, bombardovale i Republiku Srpsku i Srbiju i nikada za to nisu odgovarale, govore o miru i pravdi, o potrebi poštovanja rezolucija UN i nepovredivosti granica. Predsednik Vučić nas je učinio ponosnim svojim hrabrim i odmerenim govorom sa kojim se nije moglo polemisati - kazao je Vulin.

Oni su držali govore, dodao je, naš predsednik im je održao lekciju, i ne samo lekciju iz istorije već lekciju o ljudskom dostojanstvu. 

 

 

Komentari (3)

Loading
Julija

09.06.2021 22:37

Vucic je odlican sagovornik i uvek ce braniti interes Srbije.

Jelena

09.06.2021 23:00

UN je ovim pokazao veliko postovanje prema nasem predsedniku, jer se i mimo svih protokola obratio javnosti na sednici. Ovim se treba ponositi.