(FOTO) ON JE LUPIO MAKRONU ŠAMAR: Oblači se kao vitez iz Srednjeg veka, loži se na istorijske bitke, A JEDAN DETALJ JE POSEBNO ŠOKANTAN!

Autor: Republika

Svet

09.06.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je ošamario francuskog predsednika Emanuela Makrona je 28-godišnji ljubitelj kospleja koji voli da se kostimira u viteza, čita "Moju borbu" Adolfa Hitlera i živi sa majkom, saopštila je policija.

RepublikaFoto: instagram.com/fossillusse
Damijen Tarel

Dugokosog Damijena Tarela telohranitelji su oborili na zemlju kada je ošamario Makrona uzvikujući "Dole Makronija", što je stari rojalistički bojni poklič.

Incident koji je izazvao veliku pažnju medija, zasenio je početak Makronovog "Tur d Fransa" zamišljenog tako da se predsednik upozna sa problemima i stavovima svog naroda i koji je naišao na žestoke kritike širom političkog spektra Francuske.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damien tarel (@fossillusse)

Policija je pretresla Tarelov dom gde su pronašli oružje, sovjetsku zastavu, primerak Hitlrovog manifesta, romane fantastike, japanske stripove i ratne igrice.

 

Odmah po incidentu, policijski izvori su Tarela nazvali "anarhistom" ali detektivi koji rade na slučaju smatraju da je on "ideološka papazjanija", preneli su lokalni mediji pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Čovek koji je "pomalo izgubljen, pomalo čudak i pomalo gejmer".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damien tarel (@fossillusse)

 

Tarelov Instagram pun je fotografija njega u viteškom oklopu kako vitla mačem, pozira na balama sena i nosi japanski šlem za kendo. Tarel je vodio lokalni klub ljubitelja evropskih borilačkih veština.

Izvor je listu Parizijen rekao da Tarel živi u "paralelnom svetu kospleja, simulacija i srednjevekovnih borbi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damien tarel (@fossillusse)

Tarel je zatvoren sa kolegom Arturom C. koji je optužen da je vikao uvrede Makronu.

 

Lokalni mediji prenose da su obojica momaka marginalni članovi društva bez posla i prijatelja. Tarel je pratio i levičarske i desničarske JuTjub kanale, kao i emisije o mangama i istorijskim bitkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damien tarel (@fossillusse)

Njih dvojica optuženi su za "napad na javnu ličnost" i, ako budu osuđeni, mogli bi da dobiju do tri godine zatvora i novčanu kaznu od 45.000 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading