SRBIJA JE OZBILJNA DRŽAVA! Radovanović: Korona godina je pokazala da na pravi način promišljamo sadašnjost i budućnost!

Autor:

Vesti

06.06.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i publicista Ivan Radovanović objasnio je večeras u emisiji "Hit tvit" na TV Pink da je prošla godina u kojoj nas je zadesila korona pokazatelj da je Srbija ozbiljna država

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivan Radovanović

Radovanović je istakao da je srećan što je ova godina pokazala kakva je Srbija sada zemlja.

Ova godina je pokazala da država u kojoj živom je jedna od onih koja na ozbiljan način promišlja i sadašnjost i budućnost. Krenuli smo od nabavke maski, pa respiratora, pa sa izgradnjom bolnica, nabavkom vakcina, pa sa sada i njihovom proizvodnjom - rekao je Radovanović.

On je dodao da je Srbija zemlja koja štiti svoj narod.

Drago mi je što je ovo sve ovako. Ne moramo da brinemo da ćemo završiti na ulici i da će nas pustiti da uginemo kao psi, kao što su to neki prethodni radili.

Radovanović je ocenio da slučaj Rio Tinto govori sve o političkom životu kod nas.

- Izgelda da imamo samo jednog čoveka koji se stvarno bavi politikom. Imate Vučića koji drži konferenciju za medije, priča o planovima, podacima, pokazao je papire i Mariniku sa parolama od pre 100 godina. Oni samo jedno isto lupetaju. Ponekad mi izgleda da Vučić ima više odgovora nego oni glupih pitanja. Oni ne pričaju o elementarnim stvarima - rekao je Radovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading