PRVI NOVAC ZA ZAMENU STOLARIJE U AVGUSTU!

Autor: Republika

Vesti

06.06.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da će biti novca za zamenu stolarije, koja za cilj ima energetsku efikasnost i to za sve zainteresovane građana, kao i da očekuje da će pred početak grejne sezone moći da se vidi puno stanova koji će imati zamenjenu stolariju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Trust Me, I'm An Engineer !

- Prvi ugovori moraju da budu u avgustu. Nadam se da ćemo pred početak grejne sezone moći da vidimo puno stanova koji će imati zamenjenu stolariju - rekla je Mihajlovićeva.

Ona je za tv Prva kazala da je Ministarstvo raspisalo javni poziv, a 76 opština i gradova su ispunile sve uslove i imaju u budžetu novac za energetsku efikasnost.

- Sada lokalne samouprave raspisuju javni poziv za kompanije koje će da rade zamenu stolarije da ne bismo imali velike cene, a zatim se raspisuje javni poziv za građane da se jave - kazala Mihajlović.

Precizirala je da će se građani javljati lokalnim samoupravama, nakon čega će biti oformljene komisije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading