VELJA NEVOLJA IZLAZI IZ ZATVORA ZA ŠEST MESECI?! Oglasio se srpski ministar, rešio sve dileme o borbi protiv kriminala!

Autor: Republika

Vesti

02.06.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostovao je na TV Hepi a jedna od nezaobilaznih tema bila je i istraga protiv Veljka Belilvuka zvanog Velja Nevolja.

RepublikaFoto: Tanjug/Strahinja Aćimović,Rade Prelić Pixabay,
Velja Nevolja

Komentarišući podršku Nevoji koji kriminalci kače preko društvenih mreža, ministar je rekao da je zadovoljan zbog toga.

- To mi pomogne jer ne moram da tražim ko je. Oni se sami legitimišu. Onda dođu nadležni organi i kažu: Kad smo već kod toga, da nam kažeš šta si radio prošlog leta? Dakle, meni to odgovara. Kada izađu na društvene mreže, znamo gde da ih tražimo. Molim vas, kačite šta imate na društvene mreže, naći ćemo vas - rekao je Vulin.

Voditelj Milomir Marić je upozorio da neki najavljuju da će Velja Nevolja da izađe iz zatvora za šest meseci i da će da uzvrati udarac.

- Ako se ljudski vek, intervencijom medicine ili kakve druge sile, produži na jedno 200 godina, siguran sam da će tada, pri kraju tog ljudskog veka, Velja Nevolja, Marko Miljković i ostali moći da traže uslovni otpust, ali ne pre 200 godina - rekao je Vulin.

Ministar je izjavio da ima jake dokaze i da može tako da priča.

- Kada tužilac (Mladen) Nenadić kaže da je veoma zadovoljan i količinom i kvalitetom dokaza, to onda znači da su pred njima duge, duge godine zatvorskog života iz koga oni više nikada neće izaći. Mogu da pevaju, maštaju i sanjaju, ali izaći neće nikada - rekao je Aleksandar Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading