DIREKTNO.RS: Nismo Đilasov portal i nismo pozivali na ubistvo Danila Vučića

Autor: Republika

Vesti

01.06.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakciji portala Republika.rs dostavljen je dopis advokata privrednog društva "Direktno digital news" u kojem su iznete reakcije na tekstove objavljene na našem portalu.

RepublikaFoto: Tanjug/Strahinja Aćimović
Dragan Đilas

Reagujući na članak pod naslovom "Stravičan tekst Đilasovog portala Direktno: Pozivaju da Danilo Vučić bude ubijen" kaže se da je to neistina.

- Nije istina da je portal direktno.rs pozivao na ubistvo Danila Vučića, niti da je nacrtao metu na čelu predsednikovom sinu. Nije istina da je navedeni portal "uvukao" Danila Vučića u bilo šta, već je navedeni portal samo preneo saopštenje navijačke grupe Južna strana 1970. Takođe, nije istina da je portal direktno.rs Đilasov portal, što se lako može proveriti na sajtu Agencije za privredne registre - kaže se u dopisu.

U drugom dopisu povodom teksta pod naslovom "Đukanović osudio napade na Danila Vučića: Gde vam je obraz gospodo?" ponavlja se da portal direktno.rs nije pozivao na ubistvo predsednikovog sina, kao i da nije povezan sa Draganom Đilasom ili bilo kojim drugim političarem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Bucko

01.06.2021 12:23

Ala laže diretno.rs. Baš lažu.

Danko

01.06.2021 12:33

Nije on Vlasnik,ali on ih plaća tako da mu dodje na isto ,oni misle da su gradjani ludi,a tekstovi su im skandalozni

Zeljko

01.06.2021 12:39

Kažu nisu Đilasov portal? Pa što onda ne kažu ko je vlasnik tog portala? Svi znamo da je Direktno ustvari Đilasov.

Slavko

01.06.2021 12:40

Prvi put čujem za direktno.rs pa sam otišao da pogledam. Tamo samoantisrpski i antivičićevski stavovi i komentari. Kao da ih pišu Đilas i neprijatelji iz inostranstva.