Stefanović: Ugrožavanje Vučićeve sigurnosti zahteva mobilnost svih državnih organa

Autor:

Vesti

28.05.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"UST smatra da su informacije koje je izneo ministar Vulin u vezi eventualnih pripremnih radnji za atentat na predsednika Republike zabrinjavajuće pogotovo što se takve informacije od pojedinih medija relativizuju. Ugrožavanjem legitimno izabranih predstavnika države ugrožava se i stabilnost i pravni poredak Republike Srbije", rekao je predsednik Udruženja sudija i tužilaca Srbije Nenad Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nenad Stefanović

- Ugrožavanje sigurnosti predsednika Republike Aleksandra Vučića na bilo koji način zahteva mobilnost svih državnih organa, što je i pokazano efikasnom akcijom MUP, BIA i tužilaštva prilikom hapšenja pripadnika klana Belivuk-Miljković kao i nastavkom akcije razbijanja kriminalnih grupa na teritoriji Republike Srbije u cilju zaštite bezbednosti svih naših građana - poručio je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Lena

28.05.2021 19:34

Predsednik se mora zaštiti i svi građani naše zemlje se moraju osećati sigurno i bezbedno u svojoj državi

Odgovori 12 0
Ivana

28.05.2021 21:17

Nebojša Stefanović mora da podnese ostavku na mesto predsednika Vučića, Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu.

Dragan

28.05.2021 23:39

Epilog pokretanje sudskog postupka je samo na osnovu dokaza.

Dragan

28.05.2021 23:39

Jako ozbiljna situacija gde svi državni organi treba da su na nogama.

Odgovori 12 0