REPUBLIKA SAZNAJE, IVANOVIĆ IZVISIO: Tužilaštvo odbacilo prijavu protiv Sarape!

Autor: Republika

Vesti

27.05.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo za tehnološki kriminal odbacilo je prijavu koju je novinar Nove S Ivan Ivanović podneo protiv novinara TV Pink Predraga Sarape, saznaje Republika.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić, E-Sock
Ivan Ivanović i Predrag Sarapa

Prema našim saznanjima, Tužilaštvo u čitavoj priči nije videlo ni jedan element po kome bi Sarapu gonilo po službenoj dužnosti.

Saznanje Republike potvrdio je i Sarapin advokat Nikola Dumnić.

- Potvđujem da vam je informacija tačna i da Tužilaštvo nije u čitavoj toj priči videlo nijedan element po kome bi Sarapu gonilo po službenoj dužnosti. Ne bih ništa više tu dodao ili komentarisao - rekao je on.

Podsetimo, Ivanović je podneo prijavu policiji i Tužilaštvu krajem januara tekuče godine, zbog navodnih pretnji na društvenim mrežama.

- Ko može da mi garantuje da Sarapa neće kad se napije da uzme pištolj i da puca u mene?! Ili da pošalje neke huligane da mi lome noge - žalio se po tajkunskim medijima tada Ivanović.

Kako je Republika već pisala, Sarapa je ubrzo odgovorio Ivanoviću poručujući da je upravo Ivanović taj koji njemu godinama crta "metu čelu".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading