TAJKUNSKI MEDIJI POKRENULI HAJKU NA NOVOG REKTORA: Đokić nije ni seo u fotelju, A VEĆ SU KRENULI ŽESTOKI NAPADI!

Autor: Republika

Vesti

26.05.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbor Vladana Đokića za rektora Unverziteta u Beogradu trn je u oku tajkunskih medija!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladan Đokić i Ivanka Popović

I pre nego što je počeo mandat na čelu jedne od najznačajnih obrazovnih insittucija u Srbiji, tajkunski mediji pod kontrolom opozicije brže bolje potrčali su da se obruše na Đokića i protiv njega povedu medijsku harangu.

Foto: printscreen

Tako je na portalu Direkto, pod direktnom kontrolom samozvanog vođe opozicije Dragana Đilasa, objavio članak u kome je Đokića proglasio "intelektualncem po meri režima".

Iako je Đokićeva biografija besprekorna, o čemu svedoče i tri mandata na poziciji dekana Arhitektnonskog fakulteta, đilasovski medij ne libi se da ga provuče kroz "toplog zeca", a sve sa ciljem da se prikupe jeftini politički poeni i po ko zna koji put napadne vlast u Srbiji.

RepublikaFoto: printscreen

I portalu Nova, opozicionog propagandnom kanalu za napad na političke protivnike, objavljeno je nekoliko tekstova u kojima se lamentira nad sudbinom bivše rektorke Ivanke Popović, pa se tako konstatuje da je izborom Đokića "univerzitet poražen".

I, mada je i sama Popovićeva priznala da su izbori na kojima je dobila značajno manje glasova bili fer, to ne smeta đilasovim propagandistima da bezrazložno napadaju novog rektora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

26.05.2021 10:40

Bivša rektorka je bila marioneta nasilne opozicije.