MORBIDNO! Bećkovićka i njeni gosti zbijali šale na račun ćevapa od ljudskog mesa! ZLOČIN POVEZIVALI SA PSIHIČKIM STANJEM PREDSEDNIKA!?

Autor: Republika

Vesti

24.05.2021

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnjem Utisku nedelje gosti su, zajedno sa voditeljkom Oljom Bećković, bez imalo stida zbijali šale na račun ćevapa od ljudskog mesa koje je pravila Belivukova kriminalna grupa.

RepublikaFoto: printskrin

Ni to im nije bilo dosta, pa su u tom kontekstu izvređali i predsednika Aleksandra Vučića konstatujući da ima psihičke probleme!?

Naime, jedna od gošći u sinoćnjoj emisiji, novinarka NIN-a Sandra Petrušić je na voditeljkino pitanje "koja je svrha prikazivanja i priča o ćevapima" odgovorila da ona to ne razume i da "misli da je u pitanju psihološki problem predsednika":

- Ja imam utisak da je to pre psihološki problem predsednika nego što to ima neku upotrebnu vrednost. Meni on deluje kao vojaer koji prosto uživa u gledanju tog horora i sad je on srećan što može da ga nama prenese. A ti ćevapi, oni su njemu prosto opsesija, on je i prethodnih godina non-stop optuživao opoziciju da ide u Skupštinu da jede ćevape - rekla je ona što je izazvalo smeh ostalih u studiju.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Luna

24.05.2021 06:57

Svi posatdose neki doktori, naucnici, u ovoj opoziciji, samo mislim da ipak njih treba nadgledati i preispitati njihovo zdravlje

marinela

24.05.2021 07:01

Pokušala sam da pogledam, ali nije ni smešno, morbidno, teško.. eto nisam pametna čemu, zašto. Ako se kaže istina ne valja , ako se ćuti ne valja ali ova sprdnja mislim da bi RDA trbao da pogleda emisiju, i razmisli o daljem emitovanju, gnusno.

Nevena

24.05.2021 07:11

Šta drugo očekivati od srbomrzaca kakvi dolaze u tu odvratnu emisiju.

marinko

24.05.2021 07:18

Pa mislim od njih ništa drugo čovek ne može ni da očekuje, smeju se tuđoj nesreći.