Ministarka Mihajlović: ĐILAS osim UVREDA i MRŽNJE nema šta da ponudi!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.05.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je danas da je Dragan Đilas novim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića još jednom pokazao građanima Srbije da kao političar osim uvreda i mržnje nema šta da ponudi.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zorana Mihajlović

- Mnogo je rada, truda i energije potrebno da bi neko mogao da se i približi Aleksandru Vučiću i SNS po ostvarenim rezultatima, kao što je potreban program da biste kao opozicija mogli da ubedite građane da biste nešto uradili bolje. Đilas zna da ne može da se takmiči ni rezultatima ni programom i zato napada Vučića lažima i uvredama - kaže Mihajlovićeva.

- Možda Đilas i uspe tako da privuče malo medijske pažnje, ali se na taj način ne dobija poverenje građana. Građani dobro vide ko radi da imamo stabilan budžet i jaču privredu, da gradimo nove auto-puteve, i da u pandemiji sačuvamo i zdravlje građana i ekonomiju, a ko na sve to kao odgovor nudi samo uvrede - navodi Mihajlovićeva.


Ðilas je u intervjuu za Nova.rs, izneo uvrede na račun predsednika Srbije i izjavio da njegova Stranka slobode i pravde stoji bolje nego što govore objavljena istraživanja javnog mnjenja, i pozvao se pritom na istraživanja agencija sa kojima on sarađuje.

On je, međutim, odbio da navede imena tih agencija, da one ne bi, kako je rekao, ostale "bez svih svojih komercijalnih klijenata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading