DRŽAVA ZADAJE UDARAC MAFIJI! Vulin najavio: 400 POLICAJACA pozornika u SVIM većim gradovima SRBIJE do kraja godine!

Autor: Republika

Vesti

11.05.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je danas da će uskoro u svim većim gradovima u Srbiji, do kraja godine, biti raspoređeno 400 policajaca pozornika, što je još jedan odgovor države na ulični kriminal.

Foto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

- Građani će imati kome da se požale, a pozornik će u svom rejonu znati ko se gde okuplja, ko dolazi ispred škola, a nije mu tu mesto i najbitnije, učinićemo im život nemogućim, a gde god ti kriminalci budu, bićemo i mi, da znaju da smo prisutni i sprečićemo njihove kriminalne poslove - rekao je ministar Vulin.

Pokrenuli smo, dodao je ministar Vulin, i akciju "Gnev", gde je svaka policijska uprava dostavila spisak ljudi koji su bezbednosno zanimljivi iz bilo kog razloga.

- Ako ne možemo da dokažemo da se bavi drogom, možda ima zgradu koju gradi "na crno“ - naveo je ministar Vulin i podvukao da nije bitno za šta će kriminalac da "padne“, uz poruku "važno je da padne“.

- Bitno je da znaju da će im život biti teži, a pozornici i naravno čitava policija će se pobrinuti i raditi na tome da to tako i bude uz puno poštovanje zakona - rekao je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading