ZAVIST! OPOZICIJA LIKUJE DOK HRVATI NAPADAJU VUČIĆA: Đilas podržao Milanovića u pljuvanju protiv Srbije

Autor:

Vesti

10.05.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspesi Srbije u ekonomiji, borbi protiv korone, nabavka vakcina zasmetali su hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću, koji je osuo paljbu po Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. Deo opozicije okupljene oko Dragan Đilasa s oduševljenjem je dočekao pljuvačinu iz Zagreba, pa su u medijima koji su pod kontrolom Dragana Šolaka, kao udarnu vest, prenosili Milanovićeve reči kojima se vređa naša država.

Foto: Tanjug
Dragan Đilas i Zoran Milanović

Tako je portal Direktno u tekstu "Vučić je gospodar neuspešne države, koja neće u EU, a uz to je drzak i bezobrazan" opširno preneo Milanovićeve reči, ističući delove u kojima se nižu uvrede na račun Srbije i predsednika zemlje Aleksandra Vučića.

Ljubav prema zemlji i napredak koji opozicija stalno obećava sigurno se ne ogledaju u veličanju napada predsednika Hrvatske, koji je i pre imao provokativne i uvredljive komentare upućene Srbiji.

PROSTAKLUK I UCENE

Čak ni pretnje i ucene da naša država neće moći da nastavi s evrointegracijama ako, kako navodi Milanović, ne ispuni zahteve koje Zagreb ima prema Beogradu nisu naišli na osudu opozicionara u Srbiji.

Foto: Printscreen

Milanovićeve uvrede svidele su se i Slobodanu Georgievu, direktor Njuzmaks adrije, televizije koja pripada "Junajted medija grupi", koji je na Tviter profilu podelio tvit naloga upisanog kao Vlaški mag, sa izjavom Milanovića uz reči:

- Juuuuu, al mu ga šukno! Sa sve zakucavanjem na kraju! Bravo, Milanoviću - stoji iznad klipa na kom hrvatski predsednik daje izjavu.

Srbi su šaka jada

Hrvatski predsednik u više navrata koristio je priliku da napadne Srbiju. Evo šta je govorio

* Miloševićevo orgijanje po Kosovu izazvalo je rat u Jugoslaviji

* Mi smo članica EU, oni (Srbija) nisu. I ako žele ući, moramo razgovarati

* Svi koji sad vladaju Srbijom morali bi tražiti domovinu negde drugde

* Srbija nije nikakva diplomatska sila, dok su Srbi mali narod - šaka jada

* Šaraj malo, brate. Šalji malo gore u Mađarsku i Rumuniju (poručio je Srbima da ne šalju sve migrante preko Hrvatske)

* Bosna i Hercegovina nije država već big shit (veliko s*anje)

Vladimir Orlić, potpredsednik Narodne skupštine, za Srpski telegraf navodi da ovakvi mediji samo javno šire komplekse svojih vlasnika.

- U medijima koje kontrolišu tajkuni i lopovi iz bivšeg režima uvek su glavne zvezde bile one koje iznose najbljutavije uvrede na račun Vučića i Srbije. Svi ti mediji i postoje samo u tu svrhu - da takve stvari objavljuju i tako javno šire komplekse svojih vlasnika.

USTAŠKI UNUK

Orlić kaže da je jasno u kom pravcu bi država išla ukoliko bi ljudi iz ovog dela opozicije dobili priliku da se vrate na vlast.

- Sve znamo, jasno je zašto je u njihovo vreme Srbija bila i neuspešna u svakom smislu i ponižena od svake šuše kojoj to padne na pamet. To što Srbija koju predvodi Aleksandar Vučić danas stoji sasvim suprotno, glavni je razlog za kompleksaše, bes i nemoć kako ovdašnjih tajkuna tako i njegovih ljubimaca u inostranstvu - zaključuje narodni poslanik.

Linta: Za Milanovića su Srbija i Srbi varvari i čaršijski ološ

Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona, ocenjuje da takve reči ne čude od nekog ko nema odgovarajuće ponašanje za jednog državnika.

- To je jedna u nizu brutalnih provokacija i optužbi na račun predsednika Vučića, ali i naše države, to nije ništa novo ni očekivano od Milanovića, podsećam da je svojevremeno izjavljivao da su Srbija i Srbi varvari i čaršijski ološ. Hvali da mu je jedan od dedova ustaša i da se hvali prijateljstvom s ratnim zločincem Hašimom Tačijem i drugim teroristima, dakle od Milanovića se ne može očekivati odgovorno i ozbiljno ponašanje, kakvo bi trebalo da ima predsednik jedne države - zaključuje Linta.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan

Aleksandar Vulin - ministar policije

Ako je uslov da bi Srbija postala član EU da našim ćutanjem i ponižavanjem lečimo hrvatske komplekse, onda bolje da ne budemo nikada član EU. Ako put u EU vodi preko Hrvatske i njenih uslova, bolje da i ne putujemo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlado

10.05.2021 21:28

Đilas podržava srbomrsce iz Hrvatske.