SELAKOVIĆ ODGOVORIO NA MARINIKINE LAŽI: To nije napad na mene, već na predsednika Vučića

Autor:

Vesti

12.04.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković odbacio je danas kao neosnovane optužbe potpredsednice opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nikola Selaković

- Laži koje je na moj račun upućuje gospođa Tepić, nisu napad na mene, već na predsednika (Srbije) Aleksandra Vučića, jer podmukla namera dela opozicije kojem ona pripada jeste da se diskreditovanjem predsednikove porodice i najbližeg kruga njegovih saradnika politički naudi šefu države, a građanima skrene pažnja sa računa u inostranstvu šefa Marinike Tepić (Dragana Ðilasa), koji su se punili u vreme kada su Srbiju držali kao svoju močvaru i lovili u mutnom - naveo je Selaković u saopštenju za javnost.

On je ocenio da "stalna kampanja kleveta ne može biti zamena za zauvek izgubljeni kredibilitet Marinike Tepić i njenih šefova, te za nedostatak bilo kakve principijelne politike, jer građani su odavno prozreli i gospođu Pinokio i njenu družinu patoloških lažova".

- Neću tužiti Mariniku Tepić za klevetu, jer imam važnija posla nego da se sa njom povlačim po sudovima, ali je pozivam da zajedno odemo na poligraf kako bi se nedvosmileno utvrdilo ko od nas laže, a ko govori istinu - zaključio je Selaković, koji je i ministar spoljnih poslova Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading