PREDLOG SNS JE SIMBOLIČAN I LOGIČAN! Šapić: Politički stavovi SPAS-a se u jako malo stvari razlikuju od današnje državne politike

Autor:

Vesti

06.05.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić rekao je da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u prethodnom periodu razgovarao o mnogim stvarima i da su ti razgovori i približavanje bili posledica sličnih ili istih pogleda na mnoge stvari.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Šapić

Kaže da ako se pogledaju politički stavovi SPAS-a, vidi se da ima jako malo stvari koje se razlikuju od današnje državne politike.

- Suštinski velikih razlika po pitanju doživljaja i percepcije važnih, ključnih kako unutrašnje-političkih i spoljnopolitickih pitanja nije bilo, nije bilo razlike. Mislim da su ovake stvari logične - rekao je Šapić za Pink.

Dodaje da je očekivao da će predlog za ujedinjenje SNS-a i SPAS-a izazvati pažnju javnosti, ali i navodi da ako se analizira situacija i politika koju je vodio SPAS i politika koju vodi SNS tu ne bi trebalo da bude velikih iznenađenja.

- Mislim da bi bilo dobro da na našoj političkoj sceni organizacije koje imaju slične ili iste poglede na stvari možda krenu ka ukrupnjavanju, jer mislim da smo poslednjih 10-ak, 15 godina išli stalno na neko seckanje i došli u situaciju da praktično imamo na desetine stranaka koje imaju slične ili iste politike, a stiče se utisak da je svrha bavljenja politikom borba za nekog poslanika više - ocenjuje.

Izrazio je očekivanje da će predlog za ujedinjenje SNS-a i SPAS-a dati značajne rezulatte ne samo po buduću organizuju čiji će SPAS biti zajednički deo, nego na srpsko društvo i celu zemlju.

- Neka to bude simbilično signal i za celokupan narod da treba da pokušamo da nalazimo neke zajedničke imenitelje i da budemo jedinstveni tamo gde možemo da budemo jedinstveni - rekao je lider SPAS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dera

06.05.2021 10:57

Ne treba se ujedinjavati. Ako ovako nastave mi ćemo imati samo jednu partiju u državi. U svakoj državi treba imati poštenu i realonu opoziciju, kao kritičara vlasti.

Dama bez blama

06.05.2021 11:29

Bice to dobar spoj. Snacice se lepo Sapic kod nas.

Una

06.05.2021 11:47

U SNS su svi dobro dosli koji zele da rade i da ovu nasu zemlju i narod vode pravim putem.

Ivana

06.05.2021 17:59

SNS i SPAS moraju da se ujedini da bi mogli da grade sigurnu i ujedinjenu stranku. Hvala Šapiću što je prepoznao kvalitet rada našeg predsednika Vučića.