VULIN: Od Đilasa smo čuli svakave laži, samo nikako da kaže odakle mu 619 miliona i zašto ih čuva na Mauricijusu

Autor: Republika

Vesti

04.05.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Aleksandar Vulin upitao je Dragana Đilasa odakle mu 619 miliona evra i zašto ih čuva na Mauricijusu.

RepublikaFoto: Tanjug/Jovo Mamula, ST/Aleksandar Nalbantjan

Predsednik Pokreta socijalista istakao je da smo od Dragana Đilasa mogli da čujemo svakakve laži i gadosti, pa i tu da bi pohapsio sve one koji se bore protiv kriminala i koji su uhapsili pripadnike klana Belivuk - Miljković, samo nismo mogli da čujemo odakle mu 619 miliona evra i zašto ih čuva na Mauricijusu, na 57 računa.

Komentarišući izjavu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da posle hapšenja Velje Nevolje i njegove kriminalne grupe u zatvoru treba da bude smešten i vrh države, Vulin je rekao da u zatvor treba da ide onaj ko je stekao 619 miliona evra na račun građana ove države i koji te pokradene milione čuva na Mauricijusu. 

- U zatvor treba da ide onaj koji je sa 70 hiljada evra, po sopstvenom priznanju, došao na 619 miliona evra. Njegovi saradnici su već u zatvoru, da li treba da vas podsećam na njegovog gradskog menadžera i čitav njegov tim koji je bio u zatvoru zbog velikih pronevera prilikom rekonstrukcije Bulevara Kralja Aleksandra. Ako neko treba da ide u zatvor, možda treba da ide neki deo državnog aparata koji je dozvolio da određene stvari zastare kada je u pitanju Dragan Đilas i njegove pljačke - rekao je Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Vasa

04.05.2021 13:54

Ima Djilas svasta da izmisli, samo taj odgovor vesto izbegava

lak

04.05.2021 14:00

Djilas slaze cim progovori.

Duki

04.05.2021 18:32

@lak - Zato će da izgubi na ozorima samo tako

Nešo N

05.05.2021 03:49

@lak - Pa to nije nikakva novost. On i njegova Marinika svakodnevno lansiraju poneku laž.