NIJE VIŠE PALMA NEGO "BUNGA BUNGA"! Dragan Marković o svom novom nadimku!

Autor: Republika

Vesti

02.05.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma istakao je da je već mesecima očekivao medijsku hajku protiv njega i da je i njegova žena često prisustvovala žurkama zbog kojih je optužen za podvođenje i seksualno zlostavljanje maloletnica i žena u Jagodini.

RepublikaFoto: TV Happy

- Ja više nisam Dragan Marković Palma, nego Dragan Marković bunga bunga. Već mesecima sam očekivao da će neka medijska hajka biti na mene, ali sam se ja na to navikao jer sam javna ličnost - rekao je Palma za Hepi i dodao:

- Mnogi ne znaju da na tim žurkama koje pominju često prisustvuje i moja supruga. I kada smo imali proslavu na Kopaoniku. I kada nastupa Dunja Freš koju pominju.

Palma je naveo da mnogi ne znaju da on već sedam godina, kako tvrdi, kada ima proslave iza muzičara igraju devojke.

- Ne vidim tu ništa loše, mislim da svako voli lepe devojke, a ja sam došao na tu ideju. Želim da se razlikujem u nečemu od ostalih - rekao je Palma.

Marković je povodom uskršnjih praznika poželeo svim građanima Srbije da se deca što više rađaju širom naše zemlje i da bude više radosnih, a ne tužnih vesti.

- Nikada Srbija nije imala bolje uslove za bračne parove i porodice - rekao je Palma.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet zbog navoda da je Dragan Marković podvodio maloletnice. U toku je prikupljanje potrebnih obaveštenja u okviru predistražnog postupka, a Palma je ranije demantovao da su maloletne osobe bile u objektima koji se spominju u ovim navodima i celu priču nazvao izmišljenom.

U javnosti je odjeknula ispovest muškarca iz Jagodine, koji navodi da je radio za Markovića i do detalja je opisao šta se navodno događalo u hotelima, na bazenima i prostorijama iznad Televizije "Jagodina".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading