DRŽAVNI VRH DONEO ODLUKU: Srbija ide na glasanje 3. aprila!

Autor:

Vesti

30.04.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka je doneta, Građani Srbije će za manje od godinu dana izaći na birališta i svojim glasom odlučiti ko će biti na čelu države.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. MIRKOVIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, državni vrh je doneo odluku da izbori budu održani na proleće sledeće godine, tačnije 3. aprila 2022. godine, saznaje "Alo" iz dobro obaveštenih izvora bliskih vrhu naprednjaka.

- Za 11 meseci nas očekuje izlazak na glasanje, biće objedinjeni izbori za predsednika Republike Srbije sa pojedinim lokalnim izborima, a 3. aprila na birališta izlaze i građani Beograda kada će svojim glasovima odlučiti ko će ubuduće voditi prestonicu - navode izvori lista Alo, i dodaju da postoji mogućnost da budu održani i izbori za Skupštinu Srbije.

- O parlamentarnim izborima će odluka biti naknadno doneta tokom narednih meseci. Vučićev stav je da treba objediniti sve izbore, ali pojedini u vrhu Srpske napredne stranke tvrde da Vladi treba dati šansu, jer se dobro pokazala, te da joj ne treba skraćivanje mandata - ističu sagovornici, i navode da će odluku o parlamentarnim izborima doneti Vučić, kao predsednik najjače stranke i čovek koji uživa ubedljivo najveće poverenje građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Maja

30.04.2021 21:02

Idemo na izbore, i treba Vučić da raspiše, da se vidi ko je gde, da narod pokaže za koga je i da konačno opozicija ućuti malo.

Dragan

30.04.2021 21:23

E baš lepo, da vidimo šta će da urade Đilas, JEremić i ostali propali političari. Dosadiše mi svo ovo vreme a svi znamo da više ne vrede ništa.

Dragan

30.04.2021 21:25

Đilas i Jeremić neka se pokažu sada ili neka zaćute zauvek.

Vladimir

30.04.2021 21:32

Građani će svoju volju izraziti na izborima, za kad god oni bili raspisani. Izbori, a ne ulica, su najbolji i jedini pravilan način da građani odaberu svoje predstavnike.