VLADANKA OČITALA BUKVICU ĐILASU: Samo ti nemoj o satanizaciji porodice, jadna ta žena šta je morala da istrpi, da joj trudnoj pretiš!

Autor:

Vesti

27.04.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS i šef informacione službe stranke Vladanka Malović brutalno je odgovorila lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu

RepublikaFoto: sns.org
Vladanka Malović

- Jadna ta žena šta je sve morala da istrpi, da joj trudnoj pretiš, maltretiraš je, da joj tučeš oca pred detetom... Koliko te se plaši pa je morala da ućuti, i ona i njeni roditelji?! Čime si je ucenio, siledžijo? - napisala je Vladanka Malović na Tviteru.

Foto: Printscreen

- I, tajkunska mrcino, samo ti nemoj o satanizaciji porodice, jer u svojim medijima bukvalno satanizuješ sve koji se prezivaju Vučić, ni malog Vukana niste poštedeli svog zla. Tako da ti je bolje da se ne javljaš ni po pitanju porodice ni po pitanju nasilja i zaštita žena - napisala je Vladanka.

RepublikaFoto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Sanja

27.04.2021 18:57

Djilas, sta vise reci o tom coveku... Gradjanima Srbije je dobro poznata ta osoba. Siledzija se nasao da prica nekome kako se treba ophoditi prema zenama, to je necuveno. Tajkun, lopov, zao i los covek, nema pravo glasa!

Ina

27.04.2021 19:45

Đilas ima najmanje prava da govori o satanizaciji porodice jer ono što njegovi mediji rade Vučićevoj porodici je davno prevršilo meru.

Ivana

27.04.2021 22:12

Vladanka je zaista veliki borac, a Dragan Đilas je zaista nasilnik. Dragan Đilas je veliko zlo, koji će našu državu da uništi. Siniša Mali ga je jednom dobio na sudu, dobiće ga i drugi put.

Tijana

28.04.2021 06:27

Đilas je jedan obican šljam od coveka