ĐILASOVA TELEVIZIJA PROMOVIŠE "QUO VADIS, AIDA!" Iščekuju Oskar za film koji Srbe predstavlja kao genocidne zločince! BRUKA

Autor:

Vesti

25.04.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Đilasovoj televiziji se celo veče emituje program posvećen filmu "Quo Vadis, Aida!"

Foto: printscreen/N1

Iščekuje se Oskar, govori o tome kako je važna tema filma za društvo, kako Srbi treba da priznaju svoje zločine, dok se istovremeno žmuri nad stravičnim zločinima koji su zadesili naš narod i omalovažava film "Dara iz Jasenovca".

Celo veče posvećeno filmu u kom se o Srbima govori kao o genocidnim zločincima!

Foto: printscreen/N1

Podsećamo, između ostalih izmišljotina, u spornom filmu je srpski vojnik predstavljen kako pretresa delegaciju muslimana iz Srebrenice, kao i ženu koju dodiruje ispod suknje, dok se na originalnom arhivskom snimku po kojem je rađena ta scena vidi da srpski vojnici neometano puštaju ženu iz delegacije da uđe u objekat.

Glumac Emir Hadžihafizbegović najavio je da će posle ovog filma biti snimljen i film koji glorifikuje ratnog zločinca Nasera Orića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zeljko

25.04.2021 20:17

N1 i Đilas promovišu ovaj film a ni reč nisu rekli o Dari iz Jasenovca. Isto to je uradila i Nova S pre dve nedelje, užas!

Elena

25.04.2021 20:34

Djilas je dno dna, pored filma Dara iz Jasenovca koji prikazuje stradanje naseg naroda on je na svoje medije pustio visesatni program za film gde su Srbi predstavljeni kao zlocinci. Olos zuti koji je pokrao narod, ide protiv svoje zemlje.

Ivana

25.04.2021 21:47

Đilasova televizija promoviše jednu veliku pljačku Srbije zajedno sa Vukom Jeremićem.

Maja

26.04.2021 07:04

Djilas je cist licemer on podrzava sve sto nije srpsko.