(FOTO, VIDEO) JEREMIĆ JE*AO MAJKU SRBIJI, SAD MU DRAŽI ĐETIĆI: Lider Narodne stranke u Crnoj Gori dogovara rušenje vlasti u Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

22.04.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sto je s Roćenom "je*ao majku Srbiji", Vuk Jeremić na Instagramu potvrdio koliko mu je draža Crna Gora!

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Vuk Jeremić

Kao što poznato, deo opozicije u Srbiji, oslanja se na pomoć spoljnog faktora kako bi mimo volje naroda preuzeli vlast u Beogradu. Pored moćnika sa Zapada, u tome im svesrdno pomažu tajkuni i političari iz susednih zemalja kojima ne odgovara jaka i nezavisna Srbija.

Miodrag Davidović, kontroverzni crnogorski biznismen veoma blizak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, sastao se u utorak u Podgorici sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem gde su pričali o rušenju vlasti u Srbiji.

To je otvrdio i sam Jeremić objavljujući fotografije iz Crne Gore na kojima nije krio oduševljenje ovom državom. Deluje da Lider Narodne stranke ima rezervnu državu, ili više njih.

 - Crna Gora. Nema je na svijet - napisao je oduševljeni Jeremić.

Podsetimo, ovo nije jedina veza Jeremića sa crnogorskom hobotnicom. On je kao savetnik tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića, svesrdno radio na rasturanju zajedničke države Srbije i Crne Gore kada je sa tadašnjim ambasadorom SCG u Moskvi i kasnijim savetnikom Mila Đukanovića, Milanom Roćenom dogovarao zajedničke političke akcije i privatne proslave. Jeremić je tada tvrdio da je "je.ao majku Srbiji", a snimci koji su isplivali u javnost to jasno potvrđuju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

22.04.2021 07:47

Njega odavno nema u politici!