AGRESIVNOM PONAŠANJU MORA DOĆI KRAJ: Podneta krivična prijava protiv Obradovića!

Autor: Tanjug

Vesti

23.11.2017

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijan Rističević (Narodna seljačka stranka) rekao je da je sa Markom Atlagićem (SNS) podneo krivičnu prijavu protiv lidera Dveri Boška Obradovića jer nijedan vid nasilja nije dopustv!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Boško Obradović

Rističević je novinarima u Skupštini Srbije kazao da su prijavu predali Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje, kaže, treba da odluči da li je to nasilničko ponašanje bilo u lakšem obliku ili je do nasilničkog ponašanja došlo u grupi.

Oni zahtevaju od Tužilaštva da se slučaj procesuira da bi se ubuduće svaki vid nasilja sprečio jer, ističe, političari treba da budu primer nenasilničkog ponašanja.

- Napominjem da se zlo tuče dok je malo, kad zlo uzme maha ono sve više jača i mi mislimo da pravosudni organi konačno moraju da stave tačku na ovakvu vrstu ponašanja I na nasilje inače će nasilje staviti tačku na državu i društvo - rekao je.

Rističević je kazao da je Obradović najavljivao “gerilsku borbu” koja se, kaže, koliko je shvatio odnosila na geslo Dimitrija Ljotića: Ne trebaju nam glasači, trebaju nam borci, pa je, kaže, shodno tome pribegao nizu nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ceca

23.11.2017 23:03

Bravo.Marjane!