OTKRIVENA AFERA SAŠE VLAISAVLJEVIĆA, DRŽAVA MORA DA REAGUJE: Bahati direktor kupio celu zgradu za 10.000.000, PA SE JOŠ HVALIO NA MREŽAMA!

Autor:

Vesti

21.04.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Vlaisavljević, bivši direktor Aerodroma "Nikola Tesla", kupio je na Novom Beogradu celu zgradu za 10 miliona evra, otkriva Srpski telegraf. On se čak i pohvalio tom kupovinom porukom na društvenim mrežama. Ipak, svoju imovinu od nadležnih organa krije kao zmija noge.

RepublikaFoto: Printskrin
Bahato do koske: Saša Vlaisavljević

Ova saznanja našeg lista, nadajmo se, biće signal i za istražne organe i institucije koje se bave proverom imovine javnih funkcionera da pokrenu istragu o Vlaisavljeviću i utvrde odakle mu milioni evra, s obzirom na to da njegova zvanična primanja ni izdaleka nisu to mogla da mu omoguće.

STARA PRAKSA

Prema informacijama do kojih smo došli, zgrada je kupljena 31. decembra 2019, što se može zaključiti i iz Vlaisavljevićeve objave na društvenim mrežama.

Nedugo zatim, na objekat je postavljen veliki logo kompanije "Skaj multikom", koja se u papirima vodi na Vladimira Kraljačića, kuma Saše Vlaisavljevića, ali je njen pravi vlasnik, u stvari, bivši direktor aerodroma, što je, takođe, jasno svakom ko pročita njegovu poruku.

Preko firme "Skaj multikom", inače, Aerodrom "Nikola Tesla" je u vreme Vlaisavljevićevog mandata organizovao službena putovanja, nabavljao avio-karte i bukirao hotelski smeštaj.

Foto: printscreen

Ista praksa nastavljena je i kada je Vlaisavljević postavljen na čelo "Aerodroma 2", firme koja je zadužena za koordinaciju sa Francuskim "Vansijem", koji je preuzeo upravljanje "Teslom".

Podsetimo, Vlaisavljević se bahati i hvali bogatstvom na svakom koraku. Tako prijateljima šalje snimke svog luksuznog automobila porše panamera, koji neretko vozi brzinama daleko većim od propisanih.

O tome svedoči i snimak koji smo nedavno objavili na portalu Republika.rs, na kojem se vidi kako Vlaisavljević vozi brzinom od čak 221 kilometar na čas na auto-putu, gde je maksimalna dozvoljena brzina 130.

Taj snimak je sam objavio, kako kažu oni koji ga dobro poznaju, samo da bi se hvalio basloslovno skupim automobilom.

BEZ ODGOVORA

Zbog bahaćenja na auto-putu Vlaisavljević bi trebalo da dobije minimum 15 dana zatvora i da mu se izrekne novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara.

Na sva naša pitanja Saša Vlaisavljević nije odgovorio, a nedostupan za komentar bio je i njegov kum Vladimir Kraljačić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Avianca

21.04.2021 12:22

Pa Kraljačiću i Vlaisavljeviću, skidam vam kapu. Dobro ste se nakrali

Guzman

21.04.2021 12:25

Da li neko zna na kom su mestu FORBSOVE liste?

Avianca

21.04.2021 12:52

@Guzman - Jedan je na prvom, a drugi je na drugom mestu FORBSOVE liste.

FSS

21.04.2021 12:29

Ovaj Vlaisavljević je zajebao i Djilasa!