(VIDEO) VLAISAVLJEVIĆU, OVO JE ZA ZATVOR: Siva eminencija Beogradskog aerodroma divlja auto-putem I JOŠ SE TIME HVALI!

Autor: Republika

Vesti

06.04.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Vlaisavljević, siva eminencija Beogradskog aerodroma, bahati se na svakom koraku i u svakoj prilici, otkriva Republika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saša Vlaisavljević

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Vlaisavljević se ne libi da se pohvali basloslovnim bogatstvom koje je stekao na rukovodećim pozicijama na Beogradskom aerodromu, pa tako često prijateljima šalje snimke svog luksuznog automobila.

Kako saznajemo, reč je o luksuznom automobilu "porše panamera 221", a koji Vlaisavljević neretko vozi brzinama daleko većim od propisanih.

Foto: printscreen
Dokaz: Saša Vlaisavljević 30. marta 2020. godine prijateljima slao fotografije ludačke vožnje

O tome svedoči i snimak koji objavljejemo, a na kome se vidi kako Vlaisavljević vozi brzinom od 221 kilometara na čas na autoputu gde je maksimalna brzina 130 km/h.

- Kada već divlja autoputem, umesto da bar o tome ne priča, on se još i hvali. A sve samo da bi reklamirao svoj basloslovno skupi automobil - kaže naš izvor.

 

 

 

Inače, prema važećim propisima, vozačima koji su uhvaćeni u prekoračenju brzine od 80 na sat sleduju paprene kazne.

Tako bi Vlaisavljević, prema slovu zakona, zbog bahaćenja na autoputu mogao da dobije i minimum 15 dana zatvora, kao i novčanu kaznu od 100.000 do 120.000 dinara.

Uz to, za prekršaje kakav je napravio Vlaisavljević sledi i kazna od minimum 8 meseci zabrane upravljanja automobilom, kao i 14 kaznenih poena.

Podsetimo, Vlaisavljevićevo ime aktualizovano je u srpskim medijima nakon što je Republika otkrila da se on javno hvali kako će doći na čelo Fudbalskog saveza Srbije, a ranije je pričao i da će biti novi generalni direktor EPS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Brzi

06.04.2021 12:01

Da nije kupio diplomu saobracajnog inzenjera znao bi da je to protiv zakonito i da se zbog ovakve bahate voznje ide u zatvor.

Sumaher

06.04.2021 12:12

Umesto da kao direktor saobracajnog preduzeca bude primer postovanja saobracajnih propisa on radi sve suprotno. Sta li tek radi na aerodromu kao generalni direktor kad se ovako bahato ponasa na ulici? Zbog ovakih huligana nam i ginu ljudi.

Kraljacic V

06.04.2021 13:54

Treba milicija da ispita kako je Sasa Vlaisavljevic mogao da kupi kao drzavni sluzbenik Porsea Panameru od 120.000€. Sada kada je usvojen Zakon o poreklu imovine mogu da krenu od njega.

Trener

06.04.2021 13:57

Kakav loš primer!!! ccccccc