AMSS: Besplatna provera tehničke ispravnosti vozila

Autor: Tanjug

Vesti

23.11.2017

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auto-moto savez Srbije (AMS S) u saradnji sa MUP-om i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila organizuje tradicionalnu akciju "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo", saopšteno je danas iz AMSS-a.

RepublikaFoto: Tanjug
Sve bliže informacije i spisak servisa koji će vršiti kontrolu tehničke ispravnosti vozila, mogu se pronaći na sajtu AMS S

Vozači se pozivaju da iskoriste priliku pred početak zimske sezone i da od 20. do 25. novembra besplatno provere tehničku ispravnost svog vozila. 

Sve bliže informacije i spisak servisa koji će vršiti kontrolu tehničke ispravnosti vozila, mogu se pronaći na sajtu AMS S.

Podsećaju da sva vozila od 1. novembra do 1. aprila moraju biti sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica, a da dubina gazećeg sloja na pneumaticima za zimsku upotrebu ne sme biti manja od četiri milimetra.


Ukoliko su vremenske prilike u toku zimske sezone takve da nema snega i leda na kolovozu, zimski pneumatici neće biti obavezni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading