STIŽU PARE NOĆNIM KLUBOVIMA I BAROVIMA? Brnabićeva: Država razmatra još jedan vid sektorske pomoći!

Autor: Republika.rs

Vesti

19.04.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Država razmatra još jedan vid sektorske pomoći, u nastojanju da pomogne noćnim klubovima i barovima, koji u privredi spadaju među najpogođenije pandemijom, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Ana Brnabić

Ona je predsedavala sastanku Radne grupe za rešavanje problema barova i noćnih klubova nastalih usled pandemije korona virusa, saopštila je Vlada.

S obzirom na to da noćni klubovi i barovi nemaju jedinstvenu šifru delatnosti, na sastanku je dogovoreno da se do sledećeg sastanka izradi predlog po kome bi noćni klubovi i barovi na pravedan i jedinstven način mogli biti identifikovani.


Sastanku je prisustvovala i direktorka Poreske uprave Dragana Marković, predstavnici Ministarstva finansija i predstavnici Udruženja barova i noćnih klubova (NOB).

Premijerka Brnabić je istakla da je svesna ekonomskih posledica koje je pandemija korona virusa već donela noćnim klubovima i barovima, kao i da su Vlada Republike Srbije i predsednik Aleksandar Vučić posvećeni traženju najboljeg, ali ujedno i najpravednijeg rešenja ovog problema.

Svi učesnici sastanka saglasili su se da je učešće predstavnika NOB u radnoj grupi ubedljivo najbolji način za iznalaženje rešenja različitih problema i da se ta praksa nastavi i u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading