OSMOGODIŠNJEM DUŠANU SE JOŠ BORE ZA ŽIVOT U KC NIŠ! Cela porodica zaražena koronom, i otac mu u bolnici! MOLI SE ZA SINA!

Autor: Republika

Lifestyle

19.04.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmogodišnji dečak Dušan iz mesta Džep kod Vladičinog Hana zaražen koronavirusom bori se za život u Nišu gde je na respiratoru, potvrdio je njegov otac Stanko.

On je ispričao kako je i sam hospitalizovan u Surdulici, kao i da mu je i supruga i još troje dece pozitivno. Ćerka je takođe bila u Nišu u bolnici, ali se oporavila.

Stanko kaže da je stanje dečaka nepromenjeno.

Nažalost, on nije dobro, supruga je sa njim u Nišu, a njegova sestra bliznakinja sa još dve starije devojčice su kod kuće. Ja sam u bolnici, primam infuziju i nadam se, molim Boga, da detetu bude bolje - kaže otac Stanko uz kašalj.

Dečak ima distrofiju mišića, pa je cela porodica posvećena njemu. Otac Stanko je bez stalnog posla, te najčešće zarađuje radeći na eksploataciji šume.

Važe za finu i skladnu porodicu, te u Džepu svi imaju samo reči hvale za njih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading