NAJRADOSNIJA VEST! Predsednik Vučić se obratio narodu, SAOPŠTIO VAŽNE INFORMACIJE!

Autor: Republika

Vesti

16.04.2021

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije preko Instagrama i saopštio nekoliko važnih odluka koje je doneo državni vrh.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

- Dragi narode, zajedno sa predsednicom Vlade Anom Brnabić, mnogim ministrima, ali i sa svim ljudima u oblasti farmacije i medicine doneli smo nekoliko važnih odluka.

Kako je rekao, država će uložiti 18 miliona evra u kapacitete za punjenje i pakovanje vakcina, za grip, tetanus i vakcine protiv virusa korona.

- Za naš Torlak još 20 miliona evra, za uređenje prostorija i obnovu fasada, uredićemo i parkove i pristupne puteve. Od Torlaka hoćemo da napravimo najveću fabriku vakcina u Evropi - naveo je Vučić.

Predsednik je saopštio i velike novosti.

- Velike novosti, najradosnija vest. Od danas pokrećemo postupak, radimo biznis plan i ulazimo u proces proizvodnje četvorolovalentne vakcine za grip. Verujem da ćemo za nekoliko meseci da završimo.

- Napred Torlak, napred Srbija!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Mima

16.04.2021 13:23

Verujemo i verovali smo pravima, pokazali su svim svojim zalaganjima koliko su spremni da se za narod bore

stevo

16.04.2021 22:58

@Mima - Imamo vlast koja radi i koja se bori za narod.Narod prepoznaje to i svakako da isti taj narod to zna ite kako da nagradi

mix

16.04.2021 14:26

Odmah to nase poznato NAJ,NAJ,NAJ...! To nam nije potrebno,ali svakako treba pozdraviti orijentaciju Drzave da interventno ulozi u razvoj Torlaka! To je svakako sjajna vest i jos jedna izvanredna prilikaza razvoj nase zemlje i to u oblasti visokih tehnoloskih industrija.

Jovana

16.04.2021 19:10

Радосна вест за све грађане Србије.Велико инвестирање у интититут Торлак допринеће унапређењу услова рада запослених , али и безбедност грађана Србије у погледу вакцина и серума за дужи временски период!