SAŠA MILOVANOVIĆ O STANJU U CRNOJ GORI! Svi se utrkuju ko će više da napakosti Srbima, Krivokapić je "MILO ZA POČETNIKE"!

Autor: Republika

Vesti

12.04.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog Telegrafa Saša Milovanović rekao je jutros, prilikom gostovanja u jutarnjem programu TV Pink, da je jasno da iza protesta komita u Crnoj Gori stoji Milo Đukanović, ali i da je činjenica da se trenutno u ovoj državi i sadašnja i prethodna vlast utrkuju ko će da uradi više na štetu Srbije i Srba.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro

- Zanimljiva je ta ikonografija koju te komite imaju, činjenica je da žele da kopiraju litije, i samo im još fali da na čelo svoje povorke stave sliku "svetog Mila". Poražavajuće su i te ustaške parole kojima se vode, meni je to kao čoveku koji u Crnoj Gori ima dosta prijatelja, strašno, da oni udišu isti vazduh sa tim ljudima. Ipak, ono što je najbitnije jeste da tamo ne dolazi do sukoba, da se ne stvara haos među ljudima sa kojima smo kroz vekove povezani i koji su, želim da verujem, uvek bili naša braća i komšije - naglasio je Milovanović i dodao:

- Ono što je činjenica jeste da su tamo Srbi ugnjetavani, iako poštuju svoju državu, ne traže on nje ništa što drugi narodi u njoj ne dobijaju, međutim, u Crnoj Gori sad je dobar samo onaj Srbin koji ćuti i uzima samo ono što mu se da. Krivokapića je zaista teško dešifrovati, on je ono što je Koštunica nekad bio za široke mase i Milo "za početnike". On je zbog takve svoje politike tamo i izgubio sav kredibilitet, priča šta mu zapadne sile traže... Poenta je da je Srbija ojačala, finansijski, ekonomski, vojno i da gazdama "malih Krivokapića" to ne odgovara. Zato oni koriste ovakavog Krivokapića, kakav on jeste, da otvore neki novi front, nešto na šta znaju da Srbija neće oćutati, a neće ćutati da joj neko ugnjetava narod, da tu dominatnu Srbiju sada oslabe - zaključio je Milovanović.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading