(FOTO) JESI LI KRAO - JESI ĐIKI! Lider SSP pokušao da se "izvadi" iz afere "Mauricijus", a onda je usledio BRUTALAN ODGOVOR iz SNS-a

Autor:

Vesti

05.04.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas je na neozbiljan način pokušao da se odbrani od nepobitnih dokaza koje su iznele "Večernje novosti" o aferi "Mauricijus".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

Naime, lider SSP je na Tviteru okačio status u kojem tvrdi da banke ne izdaju informacije o svojim klijentima. Na to je usledio odgovor iz SNS-a.

Vladanka Malović, šefica je informativne službe SNS-a, reagovala je danas na namontirani spot koji je Dragan Đilas objavio na Tviteru kako bi se opravdao.

Foto: Printscreen

- Jesi li krao  jesi Điki.

Da si lopov, to znamo, ali to što tako glupo lažeš je veći blam nego kada Marinika Morović glumi detektiva.

Ali, bitno je da ste se vi nama vakcinisali i snimili spotić. Čestitamo!

Vladanka - piše na Tviter nalogu SNS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Milovan

06.04.2021 02:54

Nema sunmnje da je Vladanka Malović pravi pencilin za Dragana Đilas.Šta reći za ove ljude nakon njihovog lošeg ponašanja. Bili su u prvim redovima da kritikuju Aleksandra Vučića i nabavku vakcina, čak su išli dotle da su vakcine nabavljene zahvaljujući njima. Pa su poleteli svi u prve redove da se vakcinisu, sve što ide od ove opozicije je samo laž.

Sofija

06.04.2021 04:30

Свака част за одоговор

Mile Bambus

06.04.2021 06:54

Vladanka ih rastura kao Tetak Stamenu vikendom nakon tri vinjacica. Svaka joj cast. Zena zmaj.

Olja

06.04.2021 06:57

Đilas može da pokušava da se izvlači koliko hoće - jedno je sigurno: pokrao je ovu zemlju i narod i za malo oterao sve u ambis!