(FOTO) VUČIĆ POKAZAO PAKETE POMOĆI ZA PENZIONERE: Predsednik Srbije otkrio na koji način će biti dostavljeni građanima

Autor:

Vesti

05.04.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras o pomoći penzionerima koje je obezbedila država.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Vučić

- Ja znam da mnogi ne žive najbolje, ali znaju da imaju državu koja brine o njima. Mi povećavamo plate i penzije i u ovo teško vreme. Da se vratimo samo malo u prošlost da vidimo kako je to izgledalo pre 10 godina. Ja sam danas, što se tiče paketa, video da pišu kako smo se mi ugradili u taj posao. Mi smo krivi zbog njihove pokvarene mašte, tih ljudi sa tajkunskih medija - rekao je Vučić i dodao:

- Ja sam potakao kod njih tu pokvarenu maštu, gde su odmah zamislili šta bi oni ukrali. Oni misle da smo uzimali samo od jednog proizvođača, a mi smo uzimali od čak pet. Sve je to isti paket, samo od različitih proizvođača. Ali kada je neko krao na mostovima, onda misli da drugi kradu na vitaminima - kazao je predsednik.

RepublikaFoto: Printscreen

On je istakao da je to dodatni vid prevencije, pogotovo za ljude u manjim sredinama koji retko koriste suplemente.

- Već od ponedeljka kreće 700.000 paketa. Daćemo ih i trudnicama, porodiljama i medicinskim radnicima. To će poštari donositi ljudima na adresu, nikakvih tu problema nema, ja ne znam koje su to fabrike, ali su ti proizvođači učinili cenu za državu, i hvala im na tome. U maju penzioneri dobijaju prvih 30 evra, u septembru 50 evra, i u novembru još 30 - naveo je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
lana

05.04.2021 20:24

Svaka pomoć sada znači.

Ivana

05.04.2021 22:02

Vučić zaista želi da građani zaista budu zaštićeni i da steknu imunitet koji je otporan na Covid 19. Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države.

Leo

05.04.2021 22:36

Penzioneri su tokom pandemije pokazali veliku odgovornost i zaslužili su finansijsku pomoć i paket vitamina koje će dobiti od države.

Jodza

06.04.2021 06:19

Ovakvi vidovi pomoci nekima su mozda smesni ali znace puno