MARIĆ OTKRIO ŠOKANTNE INFORMACIJE: Legija dobio MILION DOLARA za hapšenje Miloševića!

Autor: Republika

Vesti

05.04.2021

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Milomir Marić tvrdi da je bivši komadant Jedinice za specijalne operacije (JSO) Milorad Ulemek Legija dobio 1.000.000 dolara za hapšenje Slobodana Miloševića 2001. godine.

Legija, Marić i Milošević

Legija je, kako objašnjava Marić, bio besan na tadašnjeg premijera Zorana Đinđića i šefa poslaničkog kluba DOS Čedomira Jovanovića, koje je optuživao da su ga "iskoristili za Slobino hapšenje". Ulemek se smirio kada su mu račun jedne banke uplatili milion dolara.

- Nedugo posle te operacije, Legija je demonstrativno napustio Srbiju. Otišao je u Atinu, gde je imao svoje ljude, tamo je devedesetih radio kao šef obezbeđenja Vladimira Vanje Bokana... Neko vreme se primirio, a pravi problem nastao je kada je Legija ostao bez novca. Tada je zvao Beograd i pretio svima, naročito Đinđiću, da će se vratiti i sve ih pobiti ako mu ne uplate milion dolara - kaže Marić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Prema njegovim rečima, oni iz vrha DOS su se uplašili i brzo mu poslali pare.

- Nije na meni da govorim, ali pouzdano tvrdim da je ovo suva istina, imam informacije iz prve ruke, sasvim sigurno je sve to tačno - navodi Marić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mm

05.04.2021 07:48

dinndic je kao Hitler ,,unistio nas je

Ja

05.04.2021 09:23

Mislim da su dosovci mnogo "napakovali" Legiji i drugima. Definitivno su izdajnici Srbije pa time i Slobe jer on jeste bio otpor agresorima. Stići će njih sve adekvatna Božija kazna u nekom momentu.