REPUBLIKIN RETROVIZOR: Policija upala u kuću Radoja Zvicera, pala VOĐA ANTIVAKSERA u Srbiji, Mitrović doneo pobedu nad Azerbejdžanom!

Autor:

Vesti

04.04.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje su obeležile nedelju za nama!

RepublikaFoto: Tanjug
Marija Obradović

Proteklu sedmicu za nama obeležili su brojni događaji. Marija Obradović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave, posluje sa vojvođanskim tajkunom Vladimirom Vrbaškim. Policija upala u kuću Radoja Zvicera. Privedena vođa antivaksera u Srbiji Jovana Stojković. Reprezentacija Srbije slavila u Bakuu protiv Azerbejdžana sa 2:1 u trećem kolu kvalifikacija za Svetsko prvesntvo u Kataru.

Sarađuje sa krimosima: MINISTARKA U BIZNISU SA PERAČEM PARA VELJE NEVOLJE!

RepublikaFoto: Tanjug
Marija Obradović

Marija Obradović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave, posluje sa vojvođanskim tajkunom Vladimirom Vrbaškim, koji je pod lupom nadležnih organa zbog sumnje da je sarađivao s uhapšenim Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja i za njega i njegovu kriminalnu grupu, navodno, prao nelegalno stečen novac.

Ministarka, naime, uzgaja svinje na farmama poljoprivrednog giganta "Graničar" iz Gakova, koji je prethodno, kakve li slučajnosti, bio baš u vlasništvu Vrbaškog.

Ne samo da su Belivukovi ljudi obezbeđivali neke objekte na farmi Vrbaškog, već je upravo u Gakovu policija pre tri godine našla laboratoriju i stabljike marihuane.

Ministarkin muž bio je jedan od zaposlenih kod Vrbaškog. Za poslove koje je za njega obavljao primao je visoku platu, a istraga se bavila i njegovom ulogom i vezama kako sa tajkunom iz Vrbasa tako i sa Belivukovim klanom.

AKCIJA U KOTORU: Policija upala u kuću Radoja Zvicera

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Radoje Zvicer

Crnogorska policija upala je u kuću Radoja Zvicera u naselju Kavači, u Kotoru.

Pripadnici Sektora specijalne policije upali su u naselje Kavač, gde vrše pretrese pokretne i nepokretne imovine koju koriste članovi kavačkog kriminalnog klana.

Policija je blokirala ulicu koja ide ka naselju Kavač i traži narkotike, oružje i odbegle članove kriminalnog klana.

PALA VOĐA ANTIVAKSERA U SRBIJI: Policija upala u stan doktorke Jovane Stojković! 

RepublikaFoto: twitter.com/Vladimir Stojković
Jovana Stojković

Policija je u četvrtak rano jutros došla u stan antivakcinašice i predsednice pokreta Živim za Srbiju Jovane Stojković sa nalogom za pretres. Dolazak policije i raspravu sa njima Stojkovićeva je emitovala uživo na Fejsbuk profilu pokreta.

Kako se čuje u razgovoru Stojkovićeve i muškarca koji sve snima, inspektori sa policijskim značkama oko vrata došli su sa naredbom za pretres stana. Nalog je izdat jer se Stojkovićeva sumnjiči za izazivanje straha i panike.

Poznata antivakserka, inače političarka i psihijatar, bunila se i raspravljala sa pripadnicima MUP koji su došli do njenog stana, kako se čuje u snimku, zbog straha da će joj policajci "podmetnuti oružje ili drogu".

MITROGOL MAESTRALAN: Još jedan evrogol napadača Srbije doneo pobedu u Bakuu!

RepublikaFoto: Twitter/Printscreen/Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia
Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović igra kao preporođen pod Piksijevom palicom, pa je i protiv Azerbejdžana bio ključan u pobedi.

Bio je strelac oba gola u pobedi od 2:1, ali je drugi bio umetničko delo.

Mitrogol se nadovezao na onaj nezaboravni lob udarcem iz prve tik izvan šesnesterca, i to u golmanov ugao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading