ZAVRŠENA AUKCIJA ZA POMOĆ MALOM GAVRILU! Evo za koji iznos je prodata kapitenska traka Kristijana Ronalda!

Autor: Republika

Vesti

02.04.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna aukcija za malog Gavrila završena je u petak nešto malo pre 10 časova.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Poslednja i najveća ponuda za kapitensku traku Kristijana Ronalda na sajtu "Limundo" iznosila je 7.500.000 miliona dinara, a licitirana je od strane Mozzart kladionice.

Podsećamo, Humanitarna organizacija “Zajedno za život” stavila je na aukciju kapitensku traku koju je portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo bacio prilikom izlaska s terena na meču Srbija i Portugalija, a sve s ciljem pomoći malom Gavrilu Đurđeviću kome je neophodno 2,5 miliona evra za lečenje.

Inače, to je urađeno na inicijativu vatrogasca, koji je i uzeo Ronaldovu traku kada ju je bacio.

Cela ova humanitarna akcija protekla je u senci velikog skandala kada su se u licitaciju uključili neozbiljni pojedinci pa je suma u jednom trenutku došla do neverovatnih milijardu i 200 miliona dinara, što je dalo lažnu nadu da je neophodan novac sakupljen.

Sajt na kojem se održava aukcija za malog Gavrila obrisao je na stotine lažnih ponuda i uveo dodatni korak da nalog mora da se verifikuje, kako bi moglo dalje da se licitira za kapitensku traku Kristijana Ronalda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading