Ministarstvo zdravlja i Svetska banka: Dogovoren nastavak zajedničkih aktivnosti u cilju razvoja zdravstva Srbije

Autor:

Vesti

01.04.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja u Vladi republike Srbije dr Zlatibor Lončar održao je danas online sastanak sa predstavnicima Svetske banke (SB) u cilju realizacije daljih aktivnosti i podrške ove organizacije razvoju zdravstvenog sistema Srbije.

RepublikaFoto: Ministarstvo zdravlja

Tom prilikom, analizirano je aktuelno stanje i realizacija projekata koji su podržani od strane SB u našem zdravstvu, i precizirane pojedinosti nabavke dodatne medicinske opreme, poput dijagnostičkih i drugih aparata za naše zdravstvene ustanove.

Predstavnici Svetske banke istakli su zadovoljstvo dosadašnjim razvojem zdravstvenog sistema naše zemlje i naglasili da će i u narednom periodu pružiti punu podršku daljim aktivnostima u ovoj oblasti.

Na sastanku je istaknut i poseban značaj zajedničkih aktivnosti u cilju borbe protiv korona virusa, i ministarstvo zdravlja i SB nastaviće i u narednom periodu da partnerski ulažu napore u tom pogledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading