DOBAR GLAS SE DALEKO ČUJE! Japanci hoće na vakcinisanje u Srbiju! TRAŽE POMOĆ!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na čuvenoj internet platformi Upwork, popularnoj među frilenserima, osvanuo je neobičan oglas bračnog para iz Japana, koji žele da se vakcinišu u našoj zemlji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Naime, neimenovani bračni par, planira da u narednih nekoliko dana doputuje u Srbiju kako bi primio jednu od dostupnih vakcina protiv virusa korona.

Bračni par, kako stoji u oglasu, želi da angažuje nekog u Srbiji ko bi im pomogao oko same procedure vezane za vakcinisanje, piše Objektiv.

Do sada u Srbiji vakcinisano 22.000 stranaca

Vakcinu protiv korona virusa u Srbiji je do sada dobilo više od 22.000 stranih državljana i skoro svi su imunizovani cepivom Oksford Astrazaneka, a predsednica vlade Ana Brnabić izjavila je da u svemu ovome "nije bilo nikakve politike već izraza solidarnosti".

Najveći deo stranaca vakcinisan je proteklog vikenda na punktovima u Beogradu i Nišu, gde su se povremeno stvarale gužve i redovi, a bilo je i onih koji su želeli da se imunizuju bez zakazanog termina.

Ovaj neobični oglas je svojevrsna potvrda uspešnosti imunizacije u Srbiji, jer je jedna mala zemlja uspela u nečemu što nije pošlo za rukom ni ekonomskom gigantu, kakav je bez svake sumnje Japan.

Foto: printskrin

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading