IVANOVIĆ PONOVO POKAZAO PRAVO LICE: Nazvao Darka Mitrovića bolesnikom, a on mu PRUŽIO PODRŠKU kada je dobio otkaz na Prvoj!

Autor:

Vesti

31.03.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj "Mentalnog razgibavanja" Darko Mitrović jutros je u programu uživo dao otkaz.

RepublikaFoto: printscreen/N1, youtube.com/24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Ivan Ivanović i Darko Mitrović

Kako je Republika već pisala, povodom ove teme se oglasio i Ivan Ivanović i rekao da je Darko prs'o s'mozgom i da je bolestan čovek.

Darko je bolestan čovek, kome treba stručna pomoć. Čovek je pobesneo i dao otkaz. Niko ga nije terao, niti mu bilo šta branio. Ja nisam urednik tamo, niti imam bilo kakav uticaj na politiku kuće. Niti znam zašto je mene naveo. Niti me je briga - napisao je Ivanović na Tviteru.

To baš i nije bilo kolegijalno od voditelja, kome je Darko Mitrović pružio podršku kada je on dobio otkaz na Prvoj televiziji.

Foto: Printscreen

- Žao mi je što smo u međuvremenu izgubili kontakt i što je ovaj surov život od nas napravio to što je napravio. Iskreno mi je žao što više neće biti emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Moja podrška kolegi Ivanu od nekoga ko zna šta znači biti sklonjen - napisao je tada Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading