NEMA NIŠTA OD POPUŠTANJA MERA! Doktor Tiodorović otkriva kad će se vršti nova procena stanja!

Autor: Republika

Vesti

30.03.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da su danas održane konsultacije, na kojima je odlučeno da se za sada ništa ne menja kada su mere u pitanju, a da se nova procena izvrši u četvrtak.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink

- Imali smo konsultacije. Lažna je ta dilema ''ili ili'', već i zdravstvo i ekonomija. Ali, sada moramo dati prednost zdravstvu, jer imamo veliki broj pozitivnih, pacijenata na respiratoru - rekao je Tiodorović.

On je istakao da je stav medicinskog dela Kriznog štaba da vrlo oprezno treba pristupati popuštanju mera.


Na pitanje da li će do kraja nedelje može očekivati da dođe do popuštanja mera, on je rekao da bi sačekao sa tim odgovorom, da nije veliki optimista, ali i da očekuje da, ipak, do kraja nedelje, situacija bude bolja i da dođe do zaravnjenja, koje se vidi u Beogradu, pa i Vojvodini.

- Po podacima koje imamo za Beograd, Vojvodinu, a mogao bih tome da dodam i istočnu Srbiju, koja deluje mirnije, dok centralna Srbija ima malo veći problem - rekao je Tiodorović za RTS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading