Selaković od sutra u dvodnevnoj poseti Italiji: Planiran niz sastanaka

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.03.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković boraviće od sutra u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Italiji tokom koje će se sastati i s ministrom spoljnih poslova Luiđijem di Majom.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nikola Selaković

Prvog dana boravka u Rimu Selaković će imati niz sastanaka u Parlamentu, gde će razgovarati s predsednikom Komisije za spoljne poslove Senata senatorom Vitom Petročelijem, predsednikom Komisije za spoljne i evropske poslove Doma poslanika Pjerom Fasinom, kao i sa predsednikom parlamentarne Grupe prijateljstva Srbija - Italija Paolom Rusom.

On će se potom obratiti članovima Komisije za spoljne i evropske poslove Doma poslanika.


Sa šefom italijanske dipllomatije Luiđijem di Majom Selaković se sastaje u četvrtak, a nešto kasnije i sa državnim sekretarom za evropske poslove u Kabinetu premijera Italije Vinćencom Amendolom.

Boravak u Rimu Selaković će iskoristiti i za susret sa ambasadorima Malija, Ekvatorijalne Gvineje, Eritreje, Novog Zelanda i Ugande, koji našu zemlju nerezidentno pokrivaju iz Rima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading