(FOTO) Vučić pokazao kako će izgledati vozovi koji će ići za Novi Sad

Autor:

Vesti

25.03.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je danas, obilazeći radove na izgradnji vijadukta i deonice brze pruge Beograd-Novi Sad u Beški, kako će izgledati vozovi koji će saobraćati ovom trasom!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Prikaz unutrašnjosti voza

- Kad budem išao za Novi Sad, ići ću vozom... Nemam računa da idem autom pa kad idem i sa ovim momcima što me čuvaju ne možemo za manje od 45 minuta... To će značiti i za ove ljude koji hoće u Novi Sad na kafu ili ručak... - rekao je predsednik dodavši da će tu biti i taksi stanica pa će i posao moći brzo da se završi.

Vučić je pokazao i fotografije dve kompozicije dabl-deker vozova naručenih iz Švajcarske za koje je dodao da je reč o izuzetno komfornim vozovima, posle čega je pokazao i fotografije unutrašnjosti tih vozova, odnosno kako izgledaju i sedišta...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Mily

25.03.2021 13:32

Zeleznicka infrastruktura u Srbiji je u usponu i prosto je nezamislivo da do BGa iz NSa mozemo stici za 30 minuta! Konacno imamo Vladu koja se setila gradjana, za razliku od njihovih prethodnika, koji su punili samo sopstveni dzep!

Milan

25.03.2021 14:38

Vozovi su prva liga zaista jedva cekam da sednem u njih.

Brankić

25.03.2021 16:03

Drago mi je kad vidim da se i u ovako teskoj situaciji radi i investira.

Brankić

25.03.2021 16:04

Pruga Novi Sad-Subotica je od velikog znacaja za Srbiju