(VIDEO) SRAMOTA! Sulejman Ugljanin ubeđuje narod DA SE NE VAKCINIŠE: Bolnice nam sve punije, a on poziva na putovanja BEZ MASKE!

Autor:

Vesti

22.03.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin već mesecima je veliki zagovornik nenošenja maski i veliki je protivnik vakcinacije, ističući da je njegova stranka i on za sticanje prirodnog imuniteta.

RepublikaFoto: Printscreen
Sulejman Ugljanin

Sada je ponovo pozvao narod ne samo da se ne vakciniše, već da treba da živi "punim plućima" i da se uprkos sve većem broju zaraženih slobodno kreće, da putuje i sve to bez maske.

Da stvar bude još gora, on je u svoje statvove nedavno ubeđivao i odlazećeg Turskog ambasadora Tandžu Bilgiča. 

- Prva dilema je hoće li građani iskoristit osnovno ljudsko pravo da se prirodnim putem imunizuju, da njihove kosti proizvode antitela i da ih zaštite od koronavirusa. To je njihovo osnovno, urođeno pravo, jer svaki čovek u svom telu ima labaratoriju - rekao je Ugljanin i dodao:

- Drugo pravo je, da se veštački imunizuje, oni koji hoće da se imunizuju na prvi način, prirodnim putem treba da putuju, da žive slobodnim životom da se smeju, da obilaze jedni druge i da na taj način žive punim plućima, naravno bez maske - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

22.03.2021 18:33

To je nagovaranje na masovno samoubistvo.