POSLE SKORO TRI GODINE OD UBISTVA MIŠE OGNJANOVIĆA OGLASILA SE NJEGOVA SUPRUGA, MISICA SANJA PAPIĆ! Prvi put progovorila o smrti muža!

Autor: Republika

Vesti

21.03.2021

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadam se da će posle tri godine doći do nekog pomaka u istrazi ubistva mog muža. Nažalost, njega ništa ne može da vrati, zaista je počinjen veliki greh!

RepublikaFoto: instagram.com/misssanjapapic

Ovo je ekskluzivno za Kurir rekla manekenka i bivša mis Srbije i Crne Gore Sanja Papić, supruga advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, koji je u julu 2018. ubijen ispred svog stana na Novom Beogradu.

Likvidacija poznatog beogradskog advokata već tri godine nije rešena, a nakon hapšenja klana Veljka Belivuka, postoje indicije koje ukazuju na to da bi ovaj zločin konačno mogao da bude rasvetljen.

Naime, pre nekoliko dana na RTS predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, govoreći o borbi protiv mafije, rekao da su se u poslednjih nekoliko godina dogodila tri ubistva osoba koje su u to vreme bile na merama, a da je jedan od ubijenih advokat. Mnogima je odmah bilo jasno da je reč o advokatu Miši Ognjanoviću.

Ognjanovićava udovica, koja nikad u medijima nije govorila o ubistvu svog supruga, sada je odlučila da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli vest o tome da je advokat bio na merama u vreme ubistva.

- Dakle, ko je potpisnik mera i ko je nalogodavac da moj pokojni suprug, advokat Miša Ognjanović bude na merama - pisalo je u jednoj Sanjinoj objavi.

U drugoj objavi ona je prenela tvit koji glasi:

- U poslednjih nekoliko godina dogodila su se dva ubistva advokata, Vladimira Zreleca i Dragoslava Miše Ognjanovića, i predsednik nam je otkrio da su pripadnici MUP ili BIA gledali likvidaciju jednog od njih dvojice i apsolutno ništa nisu preduzeli.

Papićeva je za Kurir kratko rekla da je ona na Instagramu podelila ono što je izašlo u javnosti, kao i da se nada da će konačno doći do konkretnog pomaka u istrazi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading