OVO JE UBEDLJIVO NAJBOLESNIJI GOVOR JUČERAŠNJEG KORONA PROTESTA U BEOGRADU: Od ove godine planiraju da uvedu efekte takozvanih "zraka smrti"

Autor: Republika.rs

Vesti

21.03.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je u centru Beograda održan "protest" ljudi koji su čini se protiv svega što je zdravorazumno.

RepublikaFoto: printscreen/twitter
Najgluplji govor na protestu

Okupljeni protestanti zalažu se za prekid vakcinacije, za suzbijanje mera koje sluđe da se suzvije korona koja ubija ne samo naše građane već ceo svet, a onda su se dotakli i migranata i LGBT populacije.


Nosili su transparente sa natpisima "Stop kovid teroru" i uzvikivali parole "Nećemo migrante", "Ne damo svetinje", "Živela sloboda", "Ua krizni štab"...

Naravno, velika većina "protestanata" nije nosila maske, a okupljanje su nazvali "protestom protiv globalizma i korona diktature".

Govornici na ovom protestu u jednu ruku su zaista zabrinjavajući, pa su ovi "eksperti" negirali naučne činjenice o koronavirusu,  pozivali ljude da se ne vakcinišu, usput vređali pripadnike gej zajednice, a pojavili su se i "ekološki aktivisti" koji su usput branili Srbiju od Rio Tinta. 

Blokirali su ceo centar grada, a na kraju su zaigrali i kolo kod spomenika Stefanu Nemanji. Sve bez maski. Izgleda da je jedini način da utuve u glave da korona zaista postoji da je i sami dobiju. 

Juče su u celom svetu održani protesti protiv "korona diktature", a Srbija može da se pohvali da su njeni protesti bili među najglupljima. 

Uostalom, reči jedne od govornica govore više od 1.000 slika:

- To je monstruozan projekat, ali je zapisan u njihovim planovima. Od ove godine planiraju da uvedu efekte takozvanih "zraka smrti". Planiraju da preko satelita elektromagnetnim frekvencijama deluju...

Pogledajte i sami...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivan

21.03.2021 14:07

Tako je! Zraci smrti, snajka, zraci smrti. Pobiće pola sveta.

Odgovori 3 12
Marija

22.03.2021 19:10

@Ivan - AAAAAhhhhhhhhaaaaaaaaaahhhhhhaaaaa!!!!!

cke

21.03.2021 20:59

Hahaha idi leci se zeno.

Odgovori 12 1