ĐILAS VREĐAO NOVINARKU "NOVOSTI" PA POMENUO I NJEN IZGLED! Ko ima pravo da vređa jednu ženu koja radi svoj posao?!

Autor: Republika.rs

Vesti

20.03.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SSP Dragan Đilas je na konferenciji vređao novinare koji su došli da mu postave pitanja o novcu koji ima na računima širom sveta. On je opet odbio da odgovori na pitanja koja su vezana za račune koji se nalaze na Mauricijusu, u Švajcarskoj i Hong Kongu, kao i da li je plaćao porez za sve te firme koje poseduje.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Dragan Đilas na današnjoj konferenciji vređao i novinarku Novosti

U momentu kada su novinari počeli da postavljaju svoja pitanja, novinarka redakcije Novosti je lidera SSP upitala da potvrdi ili negira sledeća pitanja:


- Da li ste platili sve poreze za račune čiji ste potpisnici na Mauricijusu, u Švajcarskoj i Hong Kongu? 2018. KRIK je objavio da ste bili suvlasnik 26 firmi dok ste bili gradonačelnik Beograda. Da li je to istina ili nije?

- Izgledate sada mnogo bolje nego ono veče na Pinku kada ste bili malo uzbuđeni. Sada radite posao za koji ste plaćeni. Vi niste novinari i očekujem od vas izvinjenje - rekao je Đilas i odbio da odgovara na pitanja novinara koje ne može da kontroliše.

Koordinatorka Sigurne Кuće Vesna Stanojević naglasila je da je generalno uvek protiv vređanja, omalovažavanja, diskreditovanja žena i rekla da niko nema pravo da vređa bilo koga, kao i da svaka izgovorena reč dosta govori o osobi koja upućuje uvredu:

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Vesna Stanojević

- Ko ima pravo da vređa jednu ženu koja radi svoj posao?! Niko nema to pravo bez obzira ko je ta osoba i na kojoj je političkoj ili društvenoj funkciji. To govori o njemu (Đilasu). To govori o onome ko izgovara reči i o njegovim problemima sa samim sobom, kao i kompleksima - zaključila je za Alo.rs Stanojevićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Milanka

20.03.2021 14:27

Nema niko pravo da vređa jednu ženu koja radi svoj posao.! Niko nema to pravo bez obzira ko je ta osoba i na kojoj je političkoj ili društvenoj funkciji. To govori o Draganu Đilas. To govori o onome ko izgovara reči i o njegovim problemima sa samim sobom, kao i kompleksima. Sramno da sramnije ne može biti.

Ivana

20.03.2021 14:30

Nikada od prostaka ne može biti gospodin, ma koliko para imao, pa je to slučaj i sa Đilasom. Umesto da odgovori na pitanje, vređa. Uvredama se služe ljudi bez argumenata, lažovi i primitivci.

Ivana

20.03.2021 14:33

Omalovažavanja, diskreditovanja žena niko nema pravo da vređa bilo koga,to govori kakva je ustvari osoba.

Ema

20.03.2021 14:39

Kako moze da bude takav prema zenama,za sve postoji kultura.