(VIDEO) HAOS U SRPSKOM AUTOBUSU ZBOG BAHATE PUTNICE: Neću da stavim masku, baba, a ti umri

Autor:

Vesti

16.03.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji primer ljudske bahatosti osvanuo je na društvenim mrežama. Na video snimku se vide dve mlađe žene koje odbijaju da stave masku prilikom ulaska u autobus, uprkos molbama vozača i starijih putnika.

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Haos u autobusu zbog maske

Tokom ulaska u autobus, ona i njena prijateljica su pokazale kartu vozaču, da bi na njegovu molbu da stave masku, krenule da mu objašnjavaju kako one masku ne nose, jer ne veruju u koronavirus.

- Mi maske ne nosimo prijatelju. Ne nosimo mi to, još od prvog dana. Zašto nas diskriminišite, prijatelju? Jer imamo karte, molim vas? Na vratima može da piše svašta - rekla je jedna od bahatih putnica. 

Vozač autobusa je pokušao da joj objasni da ne može da je primi u vozilo, jer propis je takav da svaki putnik mora da nosi masku na licu.

- Idite zamenite kartu za drugog prevoznika, ja ne mogu da vas vozim. Ja vas najljubaznije molim da me saslušate. Pravila službe su takva. Molim vas da siđete i zovite koga želite, maska mora da se nosi - bio je uporan vozač.

Rasprava tu nije završena, te je anonimna žena rekla kako će zbog vozačevog odbijanja da je primi u vozilo, pozvati policiju.

- Zvaću policiju. Inat je u pitanju, korona ne postoji, lažu nas. Korona ne postoji. Truju nas iz vazduha - rekla je.

 

 

Tada su se umešali i drugi putnici, koji su je molili da stavi masku. Na molbe jedne starije žene, drsko je krenula da joj odgovara i vređa govoreći joj da lupeta, i kako je već jednom nogom u grobu.

- Gospođo vi možete sto puta da se vakcinišete, ćutite molim vas, muka mi je od vas, edukuj se malo. Zbog takvih ćemo da pomremo, svi ste već jednom nogom u grobu... Ti ćeš da me učiš da nosim masku, da se ugušim, u pi**u materinu - rekla je ona, nakon čega je ipak stavila masku na lice, ali na pogrešan način.

Naime, u želji da nastavi putovanje ka željenoj destinaciji, jedan stariji čovek dao je njoj i prijateljici maske, koje čak ni tada nisu propisno stavile na lice, već su ih postavile ispod brade, govoreći kako ni to ne bi učinile da im se ne žuri.

Podsetimo, Krizni štab za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid 19 predložio je danas nove mere za suzbijanje epidemije, koje će važiti od 17. do 21. marta.

Od večeras u 20 časova, odnosno 21 čas, biće zatvoreni svi ugostiteljski objekti, (kafići, restorani, barovi), tržni centri, sve prodavnice (osim prodavnica prehrambene delatnosti), bioskopi, muzeji, galerije, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, kladionice, kockarnice, dečje igraonice, teretane, vežbaonice, fitnes centri, bazeni, baloni za sport..

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

16.03.2021 15:13

S t r a š n o !