FONDACIJA "BUDI SREĆAN" DONACIJOM SE ZAHVALILA ZAPOSLENIMA U KOVID BOLNICI U ZEMUNU! Pokloni za heroje!

Autor: Republika

Vesti

10.03.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna fondacija "Budi srećan" donacijom se zahvalila zaposlenima u KBC Zemun rekla koji već mesecima vode borbu za naše zdravlje u teškim uslovima pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Budi srećan

Ovo je drugi put da ova Fondacija, čije je predsednik Vladimir Vučetić je, donira nešto Zemunskoj bolnici. Ona je zaposlenima u ovoj ustanovi u decembru odnela i novogodišnje poklone.

Fondacija "Budi srećan" prevashodno za cilj ima pomoć zdravstvenim i obrazovnim ustanovama, kao i podršci u lečenju bolesnih pojedinaca. U periodu vanrednog stanja, inspirisani borbom zdravstvenih radnika protiv pandemije COVID-19, pokrenuli su konkretnu akciju podrške koja će pored reči hvale i tapšanja biti potrebna kada sve ovo prođe.

Na platformi Fondacije "Budi srećan" čiji je broj 2407 otvoren je poseban humanitarni broj 7, ovoga puta sa ciljem da se podrže zdravstveni radnici i pokaže zahvalnost za njihovu veliku požrtvovanost tokom pandemije. Sakupljena sredstva će, kroz različite vidove pomoći, biti usmerena zdravstvenim herojima i njihovim porodicama, kada sve ovo prođe, a u međuvremenu podrška je više simbolična da znaju da njihova požrtvovanost nije zaboravljena.

U svojim aktivnostima Fondacija je dobila podršku Sindikata medicinskih sestara i tehničara Srbije, a naglašavaju da su se svi mobilni operateri odrekli provizije, i bez ikakve naknade pružaju usluge humanitarnog broja 7 za platformu 2407, u korist prikupljanja sredstava za zdravstvene radnike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading