FONDACIJA "BUDI SREĆAN" REKLA "HVALA" HEROJIMA: Medicinarima u KBC Bežanijska kosa uručena donacija

Autor: Republika

Vesti

21.02.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna fondacija "Budi srećan" danas je donacijom rekla hvala i zdravstvenim radnicima u KBC Bežanijska kosa, a sve u znak podrške borbi koju već mesecima vode za naše zdravlje u teškim uslovima pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Budi srećan
Uručen poklon medicinarima

Predsednik Fondacije Vladimir Vučetić je, nakon Zemunske bolnice kojoj je u decembru predao novogodišnje poklone, ovaj put uručio pakete za zaposlene i u ovoj važnoj zdravstvenoj ustanovi.

Fondacija "Budi srećan" prevashodno za cilj ima pomoć zdravstvenim i obrazovnim ustanovama, kao i podršci u  lečenju bolesnih pojedinaca. U periodu vanrednog stanja, inspirisani borbom zdravstvenih radnika protiv pandemije COVID-19, pokrenuli su konkretnu akciju podrške koja će pored reči hvale i tapšanja biti potrebna kada sve ovo prođe.

Foto: Budi srećan

Na platformi Fondacije "Budi srećan" čiji je broj 2407 otvoren je poseban humanitarni broj 7, ovoga puta sa ciljem da  se podrže zdravstveni radnici i pokaže zahvalnost za njihovu veliku požrtvovanost tokom pandemije. Sakupljena sredstva će, kroz različite vidove pomoći, biti usmerena zdravstvenim herojima i njihovim porodicama, kada sve ovo prođe, a u međuvremenu podrška je više simbolična da znaju da njihova požrtvovanost nije zaboravljena.

U svojim aktivnostima Fondacija je dobila podršku Sindikata medicinskih sestara i tehničara Srbije, a naglašavaju da su se svi mobilni operateri odrekli provizije, i bez ikakve naknade pružaju usluge humanitarnog broja 7 za platformu 2407, u korist prikupljanja sredstava za zdravstvene radnike.

http://www.budisrecan.rs/sr/korisnik/268/podrzimo-nase-heroje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading