SAŠA MILOVANOVIĆ O PRITISCIMA NA VUČIĆA: Smeta im što je "mala" Srbija postala velika!

Autor: Republika.rs

Vesti

06.03.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović gostovao je u emisiji kanala "Pink Vesti" povodom specijalne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

RepublikaFoto: KlikTV/Vesti
Saša Milovanović na gostovanju na televiziji

Milovanović je istakao da se protiv predsednika Aleksandra Vučića vrši pritisak spolja i iznutra od strane ljudi kojima smeta rapidan napredak Srbije:

- Građani čekaju da se svede do kraja. Ta grupacija je radila posao koji je u okruženju odgovarao. Misle da se Vučić preigrao, jer je podigao Srbiju. Mnogima je zasmetalo što je "mala" Srbija poslala velika, to što gradimo bolnice, nabavljamo bolnice, vakcine u ovom "svetskom" ratu. I na istoku i zapadu smo poštovani i sve to ide na dušu Vučiću. Pritisak na Vučića je kroz demonstracije, strane pritiske, ubacivanje lidera opozicije, pošto ih narod ne voli onda su pribegli ovom što je opasno, tako što su našli ljude koji obavljaju prljav posao protiv Vučića - izjavio je Milovanović na kanalu "Pink Vesti".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading